B2B Adventure beschikt over een unieke klimwand van maar liefst 10 meter hoog. De klimwand is multifunctioneel inzetbaar en daardoor ideaal voor evenementen, groepsactiviteiten, (kinder)feestjes en promotiedoeleinden.

De klimwand is in verband met de veiligheid alleen te huur inclusief professionele gecertificeerde instructeurs.

De klimwand beschikt over een tweetal klimroutes waardoor er 2 klimmers tegelijk gebruik kunnen maken. Naast klimmen is deze toren aan de zijkant tegelijkertijd geschikt voor krat stapelen. Bouw een zo hoog mogelijke stapel en probeer erop te blijven staan. Aan de andere zijkant kan je touwladder klimmen, bouwzak hijsen of een vrije sprong in het diepe maken.

De klimtoren is ook ideaal om te combineren met een tokkel. Een tokkel houdt in dat je vanaf de klimtoren over een 100 meter lange staalkabel naar de overkant gaat. Dit kan bijvoorbeeld over het water of over een bepaalde terrein of publiek. Bij de opening van een gebouw of evenement zorgt dit voor een enorme eyecatcher. 

De klimwand is op (vrijwel) elke locatie in Nederland te installeren of te combineren met een van onze andere activiteiten. 

Voor wie?
Deze activiteit is voor iedereen die houdt van avontuur en die niet bang is voor een beetje hoogte
Minimumleeftijd +/- 6 jaar tot 80 jaar (of in overleg)

Wat moet je meenemen?
- Schoenen met een goede stevige zool. Bij voorkeur: gympen, sport- of bergschoenen. Slippers, crocs of sandalen raden we af. 

-Sportieve kleding of losse kleding waarin je makkelijk kan bewegen. 

Inclusief
- Alle benodigde materialen en instructeurs
- Verzekering voor elke deelnemer

Inzet van ongeveer 2 dagdelen (2x3 uur)
- +/- 4 uur op en afbouw tijd. 

Niet inbegrepen
Vervoer van en naar de locatie is niet inbegrepen. Hierbij hanteren we een vergoeding van 0,35 cent per gereden kilomter

Wat zijn de kosten?

€745,- voor de inzet een gehele dag +/- 10 uur inclusief op en afbouw tijd. 

€1350,- vanaf prijs bij de inzet van 2 dagen of meer. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en alternatieven te bespreken. Graag denken we met u mee voor een passende oplossing.