Het is voor ons, het team van B2B Adventure helder, wat de essentie van B2B Adventure is en als een vanzelfsprekendheid waar we voor staan. Graag delen wij met onze gedachten en onze missie met je.

B2B Adventure is ruim 10 jaar geleden opgezet vanuit een jongensdroom om het nét even wat beter te doen dan gewend, nét even een stapje harder te lopen en nét even iets meer dan wat men van je verwacht. Van daaruit hebben we een uitgebreid netwerk met instructeurs opgebouwd die er stuk voor stuk voor willen gaan. 

B2B Adventure creëert op deze wijze oprechte kansen en uitdagingen met behulp van outdoor. Dit doen we voor onszelf en voor anderen. Onze combinatie van trainers, coaches en instructeurs is uniek waardoor wij met de uiteenlopende kennis en ervaring garant kunnen staan voor een hoge kwaliteit. Wij zien, begrijpen en durven in te spelen op kritische situaties binnen elke doelgroep. 

Beleef bij B2B Adventure een fantastisch programma of een spannende activiteit in het teken van outdoor met onze ervaren en enthousiaste instructeurs. U kiest uw eigen uitdaging en maakt er samen met ons een blijvende herinnering van. Plezier in de activiteit staat voorop!

Aan de hand van de pijlers van B2B Adventure bieden wij activiteiten op drie niveaus aan:

  1. Ontspanning: losse outdoor-activiteiten en programma’s voor iedereen gericht op plezier en ontspanning.
  2. Avontuur: uitdagende, actieve outdooractiviteiten en programma’s voor teams en individuen waarbij ontspanning en ontwikkeling samenkomen.
  3. Ontwikkeling: trainings- en coachingsprogramma’s gericht op persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van teams waarbij wordt gewerkt aan specifieke doelen of thema’s.

Mocht je op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen binnen B2B Adventure, like ons dan op Facebook!