Een leerzame citygame op elke locatie en voor elke activiteit

In navolging van onder andere de Pokémon Go rage waarbij voornamelijk de jeugd volop buiten is te vinden achter het schermpje van hun smartphone, heeft B2B Adventure dit concept verder uitgerold.

Met je smartphone of tablet werk je in een team (of teams) van 4-8 personen samen om zo veel mogelijk punten te scoren door bijvoorbeeld een bepaalde route af te leggen. Tijdens deze route beantwoorden jullie vragen of doen jullie andere interactieve opdrachten. Zo kan je punten verdienen of punten verliezen. Wat is het volgende punt waar we naartoe moeten? Zijn er bonuspunten te verdienen? Hoeveel tijd hebben we nog? Een super manier om de stad en groep beter te leren kennen. Plezier maken staan in deze citygames voorop. Daarnaast is de citygame ook te boeken in combinatie met andere activiteiten of een hapje en een drankje. 
Leg je voorstel bij ons neer en wij maken er in overleg wat leuks van.

 

 Citygame

Voor deze game is één smartphone per groep van 4-8 personen met minimaal gps-verbinding en internet of Wifi vereist. Met de Gamephone en gps, bereik je zoveel mogelijk waypoints waarbij je als team snel en efficiënt moet handelen. Met de waypoints en de vragen verdien je punten zodat er aan het einde van de game een team als winnaar kan worden verkozen.

Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht vereist: Zorg dat jullie zo snel mogelijk en zo veel mogelijk punten verdienen!

Deze interactieve citygame is in te zetten op iedere willekeurige locatie in Europa. Daarnaast is de game ook geheel custom made en naar eigen invulling aan te passen. Mocht je bijvoorbeeld een bepaalde vraag of locatie willen opnemen in de game, is dat geheel naar wens in te vullen. Ook is er de mogelijkheid om foto’s te laten nemen, zodat jullie meteen in het bezit zijn van groepsfoto’s.

De game is niet alleen geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje, maar ook als een super vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen of als vrienden/vriendinnenuitje en niet te vergeten klassen en kinderfeestjes.

Zo kan je als groep jullie eigen stad of de stad waar jullie te gast zijn beter leren kennen. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel zou komen. Als bonus ontdek je naast de stad ook nog eens feiten die je altijd al had willen weten!
Als team, vrijgezellen of vrienden/vriendinnen uitje, kan je achter de leukste vriendenfeitjes komen dat voor een hoop lachbuien zal zorgen.

Een bijzonder leuke ervaring die in onderling overleg in principe overal gespeeld kan worden. B2B Adventure heeft namelijk in elke stad een vaste smartphonegame uitstaan die eventueel naar wens is aan te passen.

Soorten citygames

B2B Adventure kan verschillende spelevenementen verzorgen. Zo kunnen we een simpele quiz maken tot hele strategische games waar de deelnemers hun hersenen op stuk bijten. De soorten spellen op een rijtje:

 • Quiz
 • Clue game
 • Rogain
 • Strategy game
 • Scavenger hunt

Voor wie?
Deze activiteit is voor iedereen die houdt van avontuur en die in is voor een hoop plezier.
Minimumleeftijd +/- 10 jaar (of in overleg)

Wat moet je meenemen?
- Schoenen met een goede zool voor langere afstanden
- Goede kleding voor de weersomstandigheden van die dag
- Een gezonde dosis humor 

Duur van de activiteit
De game is qua tijd naar wens in te delen. Van een activiteit in een gehele dag of als dag vullend programma. Onze standaard game duurt ongeveer 2,5 uur.

Inbegrepen
- Duidelijke uitleg en begeleiding van de activiteit
- Alle materialen excl. een smartphone met gps en internet (of wifi)
- Verzekering gedurende de activiteit 
- Gratis app

Niet inbegrepen
- Een smartphone met gps en internet per team

Wat kost het?
Per team, van 4 tot maximaal 8 personen kost de citygame € 59,95 (dit is ongeveer € 10,00 per persoon). Dit is voor standaard games in diverse gebieden die zijn uitgezet door B2B Adventure. Uiteraard kunnen er meerdere teams tegelijk spelen.

De kosten van een custom made smartphonegame bedragen € 495,00. In overleg kan hiervoor een game op maat gemaakt worden met speciale wensen en behoeften. Deze kosten zijn niet van toepassing bij een 'standaard' game in elke stad!
In dit pakket zitten een kennismakingsgesprek om de wensen en behoeften te bespreken, het ontwikkelen en het testen van de game. Mocht je enkel een kleine wijziging willen doorvoeren in onze huidige game, dan vragen wij hiervoor andere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

De prijzen zijn excl. BTW.

Voor de exacte kosten, kan je het beste even contact met ons opnemen via het contactformulier, telefonisch (050-7001210) of per e-mail.

Locaties
De interactieve smartphone game is te spelen op iedere willekeurige locatie in europa!

Standaard games in alle grote steden zijn reeds in ons bezit. Enkele locaties waar we al een game hebben zijn:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Den Haag
 • Groningen
 • Maastricht
 • Leeuwarden
 • Rotterdam
 • Zwolle

Wanneer is het?
De interactieve smartphone game is op ieder willekeurig moment te spelen, 24 uur per dag 7 dagen in de week. Onze standaard game duurt ongeveer 2,5 uur.
Wel kost het enige tijd om de game custom made op te bouwen. De duur van het bouwen is afhankelijk van de omvang van de game.

Tips
- Zorg voor een voldoende batterij in je smartphone aan de start van de game. Neem eventueel een powerbank mee.
- Zorg voor een volle maag of neem wat te eten en te drinken mee voor tijdens de game.

Tijdens de activiteit beleef je

 • Een hoop plezier
 • (ont)Spanning
 • Nieuwe vaardigheden ontdekken
 • Een knipoog naar een betere en leukere samenwerking