Het Paterswoldsemeer

Het Paterswoldsemeer ligt in de achtertuin van de hoofdlocatie van B2B Adventure. Hierdoor zijn wij zeer bekend in dit gebied en weten we de mooiste plekjes van deze omgeving blindelings te vinden.

Door de afwezigheid van alledaagse drukte en de aanwezigheid van allerlei vrijetijds-, horeca- en recreatiegelegenheden biedt het Groningse natuurgebied alles om tot rust te komen. Vrijwel alle locaties op en rondom het Paterswoldsemeer zijn partners dan wel bekenden van B2B Adventure. Dit biedt veel mogelijkheden voor alle type activiteiten en faciliteiten die in dit gebied dan ook maar mogelijk zijn. Hierdoor past deze omgeving uitermate bij alles wat B2B uit wil stralen: alles is mogelijk, geniet van de natuur en kom samen tot actieve rust.

Door onze rijke ervaring zijn de mogelijkheden in dit gebied eindeloos. B2B Adventure heeft namelijk samenwerkingsverbanden met de meeste gelegenheden rondom het Paterswoldsemeer. Ieder eiland is te bezoeken en daaromheen biedt B2B Adventure veel maatwerk. Wil je een losse activiteit of een arrangement? Inclusief of exclusief horeca/catering? En wil je starten op de locatie of liever vanuit het bos? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw geschikte uitje!

Mocht je meer willen weten over het Paterswoldsemeer, raadpleeg dan het Meerschap Paterswolde

B2B Adventure biedt hier de volgende activiteiten: