Landgoed Vennebroek

Landgoed Vennebroek ligt vlakbij Paterswolde. Je kunt hier eindeloos wandelen door een prachtig parkbos, langs weilanden en majestueuze beuken- en eikenlanen. Geniet in het voorjaar van zingende en kwetterende vogels als roodborst, groene specht, wielewaal, boomklever en bonte vliegenvanger.

Avontuur en ontspanning

Het Landgoed Vennebroek is een uiterst geschikte locatie voor de avontuurlijke en ontspannende activiteiten die passen bij B2B Adventure. In de natuurlijke omgeving rondom Paterswolde is ruime mogelijkheid om samen met je familie, vrienden, team of collega’s te genieten van het verrijkende groengebied. 

Voor een dagje uit of korte activiteiten ontleent het landgoed zich uitermate voor de (spel)wandelingen van B2B Adventure. Ook Outdoor Cooking, mobiele activiteiten of teamgames zijn fantastisch te organiseren in deze mooie natuurlijke omgeving. 

Op het landgoed zijn drie kenmerkende panden: 

  • Villa Weltevreden is een oud zusterhuis waar de verpleegsters van ziekenhuis Groningen gehuisvest  waren omstreeks 1909. 
  • Huis Vennebroek is gebouwd in 1848 en is omringd door een hoefijzer-vormige vijver. Het is een centraal punt en is zeer kenmerkend voor het landgoed.
  • Het oude koetshuis ligt aan de laan achter de ingangspoort en leidt de weg naar Huis Vennebroek en Villa Weltevreden. Het oude koetshuis fungeert nu als informatiecentrum van Natuurmonumenten.

B2B Adventure biedt hier de volgende activiteiten:

Deze locatie kan voor u de volgende voordelen bieden:

  • Natuurlijke en rustige omgeving
  • Dichtbij nodige overnachtings- en horecagelegenheden
  • Veel ruimte voor maatwerk