Fresh Today - Roden

Lachen, koken en eten: volg een kookworkshop in Groningen

Ben je dol op koken én op gezelligheid? Lijkt het je leuk om samen met je moeder, collega of beste vriend eten te bakken, te stoven en te grillen? Krijg je energie van het bereiden van voedsel en wil je dit graag met anderen delen? Of kunnen jouw kookkunsten wel een boost gebruiken? Dan zit er maar één ding op: volg een van onze leerzame kookworkshops. Zo zit je niet langer meer (alleen) met je handen in het haar, maar in plaats daarvan druk je ze samen in het deeg wat je vervolgens gaat gebruiken om een overheerlijke pizza te bereiden.

Hoe leuk is het om samen met collega’s, familieleden of vrienden een kookworkshop te volgen? Geweldig! Naast het feit dat het enorm gezellig is, ben je echt samen bezig. Je zorgt er met z’n allen voor dat er iets lekkers op tafel komt te staan. En verrassing: je mag het ook allemaal zelf op gaan eten..

Workshop culinair teambuilden

Heb je geen idee wat je dit jaar weer moet organiseren voor het bedrijfsuitje? Ben je het bowlen, de spelletjes en de standaard etentjes zat? Kies er dan voor om gezamenlijk een kookcursus te gaan volgen: culinair & ontspannend. Door gebruik te maken van uitsluitend verse ingrediënten zet je wat heerlijks op tafel en leer je elkaar (en ieders kwaliteiten) beter kennen. Een hele andere manier van samenwerken, maar zeker niet minder geslaagd.

Een onvergetelijk(e) vrijgezellenfeest of familiedag

Komt de jaarlijkse familiedag er weer aan en ben jij degene die het dit jaar mag organiseren? Of heb je iets bijzonders te vieren met vrienden en familie? Ook dan is het volgen van een kookworkshop in Groningen een leuke, actieve én lekkere activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Van jong tot oud en van keukenprins(es) tot aan keukenkluns, je zorgt er samen voor dat je uiteindelijk kunt genieten van een heerlijk – zelfgemaakt – diner. En.. geen zorgen, er is altijd een kok aanwezig die je begeleidt.

Kies uit een van onze (kook)workshops

FreshToday biedt verschillende workshops aan in haar kookstudio. Onze meest populaire kookcursus is de Italiaanse variant. Niet gek, veel mensen zijn immers dol op pizza en pasta. Ook de Mediterrane keuken is geliefd. Bereid traditionele tapas gerechtjes als carpaccio, broodjes met Aioli en caprese spiesjes. In de zomerperiode kan het enorm leuk zijn om buiten te koken. Speciaal in dit seizoen bieden wij een barbecue workshop aan. We gaan verder dan alleen het bereiden van vlees, je zult versteld staan van alle mogelijkheden die de barbecue je biedt. Leuk voor de wijn- en/of theeliefhebbers is onze High Tea/Wine Workshop. Hierin bereid je zoete en hartige hapjes die je opeet onder het genot van een passend wijntje of een lekkere thee. Als laatste bieden wij nog een speciale Kids Workshop aan. Een originele en smakelijke manier om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren samen met hun vriend(inn)en.

De kookworkshops in Groningen zijn geschikt voor groepen tussen de 8 en 30 personen. Mochten er meer personen willen deelnemen, heb je nog vragen, speciale dieetwensen, of wil je direct een kookworkshop reserveren? Neem dan contact met ons op via groningen@freshtoday.nl

Fresh Today biedt hier de volgende arrangementen:

B2B Adventure biedt hier de volgende activiteiten:

Deze locatie kan voor u de volgende voordelen bieden

  • Korte lijnen
  • 1 aanspreekpunt
  • Geen geregel
  • De locatie beschikt over eigen horeca
  • Geschikt voor alle typen uitjes en activiteiten
  • Rustige omgeving

Neem ook een kijkje bij de andere Fresh Today locaties: