De Rietschans

Heerlijke arrangementen op een bijzondere locatie aan het Paterswoldsemeer.

Particuliere gezelligheid

Ben je op zoek naar een plek om heerlijk te lunchen of dineren à la carte of je te laten verrassen door een selectie van de favoriete gerechten, bereid door de chef-kok. Ook voor brunches, lunches en diners met een actueel thema (Oud & Nieuw, Pasen, Kerst etc.) kunt u terecht bij deze prachtige locatie aan het Paterswoldsemeer.

Zakelijke feestelijkheid

Wil je je personeel belonen? Of zoek je naar een volledig verzorgde dag(deel) voor jou en je collega’s? Dan is de Rietschans hier ook uiterst geschikt voor, door de ruime en luxe zalen die hiervoor te huren zijn. Vergaderingen, presentaties, congressen of juist een feestelijk diner, barbecue of bedrijfsfeesten zijn allemaal te organiseren op deze unieke locatie.

Activiteiten en arrangementen

De Rietschans ontleent zich als een zeer geschikte samenwerkingspartner voor de groeps- en bedrijfsuitjes van B2B Adventure. Ruime zalen met de optie voor zeer luxe voorzieningen zijn uiterst geschikt voor zowel feestelijke als zakelijke evenementen. 

De feestelijke en zakelijke mogelijkheden en/of arrangementen van de Rietschans sluiten fantastisch aan op een sloepengame of citygame van B2B Adventure. Zowel op als rondom de Rietschans wordt als speelterrein gezien van B2B, waar mogelijkheden ver toereikend zijn. Zo wordt avontuur en ontspanning toegevoegd door de activiteiten van B2B Adventure op en rondom het Paterswoldsemeer in de mooie natuurlijke omgeving.

De door de Rietschans aangeboden wijn- en bierproeverijen worden verzorgd met de lekkerste dranken én bijpassende hapjes. Dit gaat gepaard met uitleg over de kunst van het proeven, de herkomst en bereidingswijze door gespecialiseerd personeel. Deze arrangementen zijn uitstekend te combineren met de activiteiten van B2B Adventure.

Arrangementen Rietschans

B2B Adventure biedt hier de volgende activiteiten:

Deze locatie kan voor u de volgende voordelen bieden

  • Korte lijnen
  • 1 aanspreekpunt
  • Geen geregel
  • De locatie beschikt over eigen horeca