Je bent gestrand op een onontdekt eiland, waar niemand precies weet wat de gevaren zijn: angstaanjagende dieren? Giftige planten? Vallen? En wonen er nog mensen op het eiland? De tijd tikt, maak gebruik van alles wat je om je heen ziet, voelt en hoort om de ontsnappingsboot te vinden en van het eiland af te komen, voordat je in levensgevaar verkeert.

 

Over het gehele eiland zijn puzzels, vragen en andere wijzingen verstopt. Zoek, vind en kom tot het juiste antwoord. Laat jij jezelf misleiden en blijf je voor de rest van je leven op het eiland? Of ben je scherp genoeg om jezelf te redden? Durf het aan!

 

Hoe?

Met je smartphone of tablet werk je in een team (of meerdere teams) van 4 tot 8 personen samen om zoveel mogelijk punten te verdienen. Door een route te volgen in de stad, kun je vragen beantwoorden of kom je andere interactieve opdrachten tegen. Zo kun je punten verdienen of juist punten verliezen. Wat is het volgende punt? Zijn er bonuspunten te verdienen? Hoeveel tijd hebben we nog? Een super manier om de stad en groep beter te leren kennen.

Voor wie?

Deze activiteit is voor iedereen die houdt van avontuur en die in is voor een hoop plezier.
Minimumleeftijd +/- 10 jaar (of in overleg)

Duur van de activiteit

De game is qua tijd naar wens in te delen. Van een activiteit in een gehele dag of als dag vullend programma. Onze standaard game duurt ongeveer 2,5 uur.

Inbegrepen

  • Een enthousiaste instructeur
  • Alle materialen excl. een smartphone met gps en internet (of wifi)
  • Verzekering gedurende de activiteit 
  • Gratis app

Niet inbegrepen

Een smartphone met gps en internet per team

Wat kost het?

 
Aantal personen 12 18 24 30 of meer
Eigen smartphone (p.p.) 49,95 44,95 39,95 34,95
B2B Adventure tablet(s) (per 6 personen) 5,00 7,50 10,00 12,50

 

De game kan ook per groep worden geboekt. Als deze activiteit of de vorm niet past bij jouw wens of jouw groep, kun je kijken voor een "Activiteit op maat" en vervolgens contact met ons opnemen.