Een leerzame en avontuurlijke tour door de mooiste stad van het Noorden waar je geprikkeld wordt door culturele kennis, bezienswaardigheden en activiteiten. Ontspanning zoeken in culturele monumenten, musea en geschiedenis tot 300 jaar v.Chr. in de stad. Kortom: onwijs veel te ontdekken!

 

Hoe?

Je gaat met je groep van maximaal 6 personen op pad. Met je smartphone of tablet ga je met behulp van een app de stad ontdekken. Via je smartphone volg je een GPS-route door de stad. Onderweg kom je van alles tegen, zoals: kennisvragen over de stad, foto-opdrachten, rekenvragen en zoekopdrachten. Zo kun je samen met je team zoveel mogelijk punten scoren en/of verliezen.

Hoe kom je bij de volgende locatie? Kunnen jullie de bonuspunten scoren? Blijven jullie binnen de tijd? Zitten jullie in het winnende team? Een leuke interactieve manier om te stad te kunnen ontdekken!

Voor wie?

Deze activiteit is voor iedereen die houdt van avontuur en die in is voor een hoop plezier.
Leuk vanaf +/- 10 jaar (of in overleg)

Duur van de activiteit

De game is qua tijd naar wens in te delen. Van een activiteit in een gehele dag of als dag vullend programma. Onze standaard game duurt ongeveer 2 uur.

Inbegrepen

  • Alle materialen excl. een smartphone met gps en internet (of wifi)
  • Gratis app

Wat kost het?

Per groep: 29,95 (maximaal 6 personen)

  • De game kan ook voor een grote groep worden geboekt. Als deze activiteit of de vorm niet past bij jouw wens of jouw groep, kun je kijken voor een "Activiteit op maat" en contact met ons opnemen.