Een leerzame en avontuurlijke tour door de mooiste stad van het Noorden waar je geprikkeld wordt door culturele kennis, bezienswaardigheden en activiteiten. Ontspanning zoeken in culturele monumenten, musea en geschiedenis tot 300 jaar v.Chr. in de stad. Kortom: onwijs veel te ontdekken!

 

Hoe?

Met je smartphone of tablet werk je in een team (of meerdere teams) van 4 tot 8 personen samen om zoveel mogelijk punten te verdienen. Door een route te volgen in de stad, kun je vragen beantwoorden of kom je andere interactieve opdrachten tegen. Zo kun je punten verdienen of juist punten verliezen. Wat is de volgende locatie? Zijn er bonuspunten te verdienen? Hoeveel tijd hebben we nog? Veel vragen die jij en je groep elkaar kunnen stellen of samen kunnen ontdekken. Een leuke interactieve manier om de stad en groep beter te leren kennen.

Voor wie?

Deze activiteit is voor iedereen die houdt van avontuur en die in is voor een hoop plezier.
Minimumleeftijd +/- 10 jaar (of in overleg)

Duur van de activiteit

De game is qua tijd naar wens in te delen. Van een activiteit in een gehele dag of als dag vullend programma. Onze standaard game duurt ongeveer 2,5 uur.

Inbegrepen

  • Een enthousiaste instructeur
  • Alle materialen excl. een smartphone met gps en internet (of wifi)
  • Verzekering gedurende de activiteit 
  • Gratis app

Niet inbegrepen

Een smartphone met gps en internet per team

Wat kost het?

Aantal personen 12 18 24 30 of meer
Eigen smartphone 29,95 26,95 23,95 20,95
B2B Adventure tablet(s) (per 6 personen) 5,00 7,50 10,00 12,50

 

De game kan ook per groep worden geboekt. Als deze activiteit of de vorm niet past bij jouw wens of jouw groep, kun je kijken voor een "Activiteit op maat" en vervolgens contact met ons opnemen.