Tot rust komen, waar doe je dat beter dan midden op het water, waar je geen last hebt van de stadsdrukte? Een bootje mee en samen met de groep een relaxed avontuur tegemoet.

Hoe?

Je gaat met een team (of meerdere teams) van 4 tot 8 personen op pad. Met je smartphone ga je met behulp van een app het water op. Via je smartphone volg je een GPS-route over het water. Onderweg kom je van alles tegen, zoals: kennisvragen, foto-opdrachten, rekenvragen en zoekopdrachten. Zo kun je samen met je team zoveel mogelijk punten scoren en/of verliezen.

Hoe kom je bij de volgende locatie? Kunnen jullie de bonuspunten scoren? Blijven jullie binnen de tijd? Zitten jullie in het winnende team? Een leuke interactieve manier om op het water bezig te zijn!

Voor wie?

Deze activiteit is voor iedereen die houdt van avontuur en die in is voor een hoop plezier.
Minimumleeftijd +/- 10 jaar (of in overleg)

Duur van de activiteit

De standaard game duurt ongeveer 2 uur.

Inbegrepen

  • Handout ter voorbereiding
  • Applicatie met exclusieve inlogcode, 
  • Zorg zelf voor een goed werkende smartphone/tablet met gps en internet

Wat kost het?

  •  Per sloep (max 6 personen) €49,50 (exclusief huur sloep). Zoek een passend vertrekpunt aan het meer en laat het ons weten! Je ontvangt dan een hand-out en een betaalverzoek. Na de betaling ontvangen jullie op de dag van spelen een unieke QR code om te kunnen inloggen in het spel.

De prijs is exclusief sloephuur

De game kan ook voor een grote groepen worden geboekt. Als deze activiteit of de vorm niet past bij jouw wens of jouw groep, kun je contact met ons opnemen.