Op een avontuurlijke wijze met je team of groep door het mooi beboste Stadspark in Groningen. Kan jouw team met de gebundelde kennis over Flora & Fauna uiteindelijk zien te survivallen tot het eindpunt? En wat volgt er daarna…

Genieten van de grootste natuuromgeving van de stad Groningen en ontspannen tijdens een leuke en actieve invulling van je groepsactiviteit voor jong en oud.

Hoe?

Je gaat met een team (of meerdere teams) van 4 tot 8 personen op pad. Met je smartphone of tablet ga je met behulp van een app de stad ontdekken. Via je smartphone volg je een GPS-route door het park. Onderweg kom je van alles tegen, zoals: kennisvragen over de natuur, foto-opdrachten, rekenvragen en zoekopdrachten. Zo kun je samen met je team zoveel mogelijk punten scoren en/of verliezen.

Hoe kom je bij de volgende locatie? Kunnen jullie de bonuspunten scoren? Blijven jullie binnen de tijd? Zitten jullie in het winnende team? Een leuke interactieve manier bezig te zijn in en met de natuur!

Voor wie?

Deze activiteit is voor iedereen die houdt van avontuur en die in is voor een hoop plezier.
Minimumleeftijd +/- 10 jaar (of in overleg)

Duur van de activiteit

De game is qua tijd naar wens in te delen. Van een activiteit in een gehele dag of als dag vullend programma. Onze standaard game duurt ongeveer 2 uur.

Inbegrepen

  • Alle materialen excl. een smartphone met gps en internet (of wifi)
  • Gratis app

Wat kost het?

Per groep: 49,95 (maximaal 6 personen)

  • De game kan ook voor een grote groep worden geboekt. Als deze activiteit of de vorm niet past bij jouw wens of jouw groep, kun je kijken voor een "Activiteit op maat" en contact met ons opnemen.