Hoe groen is Groningen? Op een avontuurlijke wijze met je team of groep door het mooi beboste Stadspark in Groningen. Kan jouw team met de gebundelde kennis over Flora & Fauna uiteindelijk zien te survivallen tot het eindpunt? En wat volgt er daarna…

Genieten van de grootste natuuromgeving van de stad Groningen en ontspannen tijdens een leuke en actieve invulling van je groepsactiviteit voor jong en oud.

Hoe?

Met je smartphone of tablet werk je in een team (of meerdere teams) van 4 tot 8 personen samen om zoveel mogelijk punten te verdienen. Door een route te volgen in de stad, kun je vragen beantwoorden of kom je andere interactieve opdrachten tegen. Zo kun je punten verdienen of juist punten verliezen. Wat is het volgende punt? Zijn er bonuspunten te verdienen? Hoeveel tijd hebben we nog? Een super manier om het park en je groep beter te leren kennen.

Voor wie?

Deze activiteit is voor iedereen die houdt van avontuur en die in is voor een hoop plezier.
Minimumleeftijd +/- 10 jaar (of in overleg)

Duur van de activiteit

De game is qua tijd naar wens in te delen. Van een activiteit in een gehele dag of als dag vullend programma. Onze standaard game duurt ongeveer 2,5 uur.

Inbegrepen

  • Een enthousiaste instructeur
  • Alle materialen excl. een smartphone met gps en internet (of wifi)
  • Verzekering gedurende de activiteit 
  • Gratis app

Niet inbegrepen

Een smartphone met gps en internet per team

Wat kost het?

Aantal personen 12 18 24 30 of meer
Eigen smartphone (p.p.) 26,95 23,95 20,95 17,95
B2B Adventure tablet(s) (per 6 personen) 5,00 7,50 10,00 12,50

 

De game kan ook per groep worden geboekt. Als deze activiteit of de vorm niet past bij jouw wens of jouw groep, kun je kijken voor een "Activiteit op maat" en vervolgens contact met ons opnemen.