Hoe kan ik betalen voor mijn reservering?

Indien je een activiteit bij ons boekt kan je contant betalen alvorens de activiteit begint, per pin in Paterswolde maar we kunnen natuurlijk ook altijd een rekening opmaken.


Welke kleding moet ik dragen bij het klimmen

Bij het klimmen is het raadzaam om schoeisel te dragen met een goede zool. Onze voorkeur hebben gympen of sportschoenen. Verder is gemakkelijke kleding aan te raden met een broek die over je knieen valt om zo schaafplekken te voorkomen. Wanneer je tegen de zon in moet kijken, is het soms handig om een zonnebril bij je te hebben. Als laatste mag je zwemkleding en een handdoek meenemen om na de activiteit een verkoelende duik te nemen. Naast kleding dien je zelf te zorgen voor een lunchpakket voor de gehele dag, 1,5 liter water per persoon en zonnebrand tegen het verbranden.


Kan ik bij jullie pinnen?

Op onze hoofdlocatie in Paterswolde hebben we een pinapparaat, eventueel kan je bij een activiteit de betaling contant voldoen maar desgewenst kunnen we ook een rekening uitschrijven.


Wat doen we als het slecht weer is?

Als het slecht weer is verplaatsen we over het algemeen de activiteit of we komen met een alternatief. Wanneer je niet kunt op een ander moment, omdat je misschien alweer naar huis gaat, krijg je natuurlijk je geld terug.


Ik wil mijn gemaakte reservering annuleren. Wat moet ik doen?

Mocht je onverhoopt niet kunnen, vinden we dat erg jammer. Je kunt je reservering annuleren tot 24 uur voor de geplande activiteit anders staat je reservering wel vast.


Wie mag aan de activiteiten van B2B Adventure deelnemen?

Iedereen mag aan de activiteiten van B2B Adventure deelnemen. Bij sommige activiteiten hebben we wel een minimumleeftijd bijvoorbeeld bij canyoningen, maar we hebben ook een heuse kindercanyon voor als je te jong bent.


Organiseren jullie ook elders activiteiten?

Ja zeker, B2B Adventure organiseert ook activiteiten in Haulmé (Noord-Frankrijk), Nederland in Lauwersoog, Paterswolde en Assen. Daarnaast zitten we ook in Duitsland nabij Harz en Altenau. Wil je een activiteit op een locatie naar keuze? Dan is dit ook mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op.


Waarom hebben jullie een minimumleeftijd?

We hebben een minimum leeftijd, omdat sommige activiteiten net te gevaarlijk zijn voor de jongste avonturiers. Daarnaast zijn bepaalde gordels te groot en is het op deze manier onveilig. Dit willen we natuurlijk niet!