Hoe kan ik betalen voor mijn reservering?

Indien je een activiteit bij ons boekt krijg je via de mail een betaalverzoek toegestuurd. Deze moet binnen 72 uur online betaald worden. Wil je graag op een andere manier betalen? Dan kan je dit altijd met ons overleggen.


Welke kleding moet ik dragen bij het klimmen

Bij het klimmen is het raadzaam om schoeisel te dragen met een goede zool. Onze voorkeur hebben gympen of sportschoenen. Verder is gemakkelijke kleding aan te raden met een broek die over je knieen valt om zo schaafplekken te voorkomen. Wanneer je tegen de zon in moet kijken, is het soms handig om een zonnebril bij je te hebben. Als laatste mag je zwemkleding en een handdoek meenemen om na de activiteit een verkoelende duik te nemen. Naast kleding dien je zelf te zorgen voor een lunchpakket voor de gehele dag, 1,5 liter water per persoon en zonnebrand tegen het verbranden.


Kan ik bij jullie pinnen?

Op onze hoofdlocatie in Roden hebben we een pinapparaat.


Wat doen we als het slecht weer is?

Als het slecht weer is verplaatsen we over het algemeen de activiteit naar binnen als onze activiteitenruimte vrij is. Anders verplaatsen wij de activiteit graag voor jullie naar een andere dag. Wanneer je niet kunt op een ander moment, omdat je misschien alweer naar huis gaat, krijg je natuurlijk je geld terug.


Ik wil mijn gemaakte reservering annuleren. Wat moet ik doen?

Mocht je onverhoopt niet kunnen, vinden we dat erg jammer. Je kunt je reservering annuleren tot 24 uur voor de geplande activiteit anders staat je reservering wel vast.


Wie mag aan de activiteiten van B2B Adventure deelnemen?

Iedereen mag aan de activiteiten van B2B Adventure deelnemen. Bij sommige activiteiten hebben we wel een minimumleeftijd bijvoorbeeld bij canyoningen, maar we hebben ook een heuse kindercanyon voor als je te jong bent.


Organiseren jullie ook elders activiteiten?

Ja zeker, B2B Adventure organiseert activiteiten op verschillende locaties. Je kunt deze vinden bij het kopje locaties. 


Waarom hebben jullie een minimumleeftijd?

We hebben een minimum leeftijd, omdat sommige activiteiten net te gevaarlijk zijn voor de jongste avonturiers. 


Niet alle kinderen zijn oud genoeg, kan ik wel een feestje voor een bepaalde leeftijd boeken?

In overleg is veel mogelijk. Als u denkt dat het kind dit kan is het geen probleem. Twijfel je hier over neem dan contact met ons op.


Stel het kinderfeestje kan door corona niet doorgaan?

Geen probleem, als je ons vooraf een berichtje stuurt dat het kinderfeestje niet door kan gaan, dan verwerken wij dit gewoon in ons systeem. Je kunt dan het kinderfeestje later alsnog vieren. 


Kunnen er kadootjes worden gegeven tijdens het feestje?

Dat kan zeker! Vooraf is er tijd om te zingen en kadootjes te geven en uit te pakken.


Is er parkeer gelegenheid?

Bij onze hoofdlocatie in Roden hebben wij een eigen parkeerplaats


Ik heb een kind dat een allergie heeft voor bepaald voedsel, hoe wordt dit geregeld?

Geeft u dit door in de reservering, wij zorgen ervoor dat er iets anders geregeld wordt. Of de ouders/verzorgers geven zelf iets mee wat hij of zij wel mag eten.