Groningen telt meer dan 50.000 studenten, en dat is niet voor nietsi! Ontdek waarom zowel Nederlandse als internationale studenten zo vaak voor Groningen kiezen. Wat is er nou zo leuk aan het studentenleven in deze stad?

 

Uitgaan en studeren combineren? Dat leer je niet uit een boek!

Hoe?

Met je smartphone of tablet werk je in een team (of meerdere teams) van 4 tot 8 personen samen om zoveel mogelijk punten te verdienen. Door een route te volgen in de stad, kun je vragen beantwoorden of kom je andere interactieve opdrachten tegen. Zo kun je punten verdienen of juist punten verliezen. Wat is het volgende punt? Zijn er bonuspunten te verdienen? Hoeveel tijd hebben we nog? Een super manier om de stad en groep beter te leren kennen.

Voor wie?

Deze activiteit is voor iedereen die houdt van avontuur en die in is voor een hoop plezier.
Minimumleeftijd +/- 10 jaar (of in overleg)

Duur van de activiteit

De game is qua tijd naar wens in te delen. Van een activiteit in een gehele dag of als dag vullend programma. Onze standaard game duurt ongeveer 2,5 uur.

 

Inbegrepen

  • Een enthousiaste instructeur
  • Alle materialen excl. een smartphone met gps en internet (of wifi)
  • Verzekering gedurende de activiteit 
  • Gratis app

Niet inbegrepen

Een smartphone met gps en internet per team

Wat kost het?

Per team, van 4 tot maximaal 8 personen kost de citygame € 59,95 (dit is ongeveer € 10,00 per persoon). Dit is voor standaard games in diverse gebieden die zijn uitgezet door B2B Adventure. Uiteraard kunnen er meerdere teams tegelijk spelen.