Naast te gekke activiteiten is B2B Adventure ook het juiste adres voor verhuur. We hebben de beschikking over goed onderhouden mountainbikes en diverse materialen op het gebied van mountainbiken en mtb.

Het verhuren van de materialen gaat volledig via de filosofie van B2B Adventure. Je krijgt daarom altijd (gratis) uitgebreid de instructie over hoe je het materiaal het beste kunt inzetten en ben je helemaal op de hoogte hoe je het gehuurde materiaal het beste kan gebruiken en kom je niet voor verrassingen te staan.

Mountainbike verhuur

Heb je geen mountainbike of wil je juist een keer kennis maken? B2B Adventure beschikt over meerdere Merida mountainbikes, die zowel in Nederland als in de zomermaanden in Zuid-Frankrijk gehuurd kunnen worden. Op deze manier kan je een prachtige omgeving ook eens vanuit een heel ander perspectief op de fiets verkennen. 

afbeelding Huur een mountainbike(s) + trailer

Bij B2B Adventure kan je terecht voor losse verhuur of juist een leerzame clinic. Naast het zelfstandig op pad gaan is het ook erg leuk om onder begeleiding met 1 van onze enthousiaste instructeurs de omgeving te verkennen. Alle mogelijkheden hierin zijn bespreekbaar en informeer dan even voor meer informatie.

Veiligheid voorop

Voordat je een MTB huurt, krijg je eerst een uitgebreide instructie over de schakel- en remtechniek van de mountainbike. Ook besteden we even aandacht aan de vering. In overleg kiezen we de juiste fiets voor je en stellen we het zadel ook af voor een voor jou geschikte hoogte. Het huren van een fietshelm zit automatisch bij de prijs inbegrepen en het dragen van een fietshelm is altijd verplicht tijdens de activiteiten die door B2B Adventure worden georganiseerd. 
Verder ontvang je bij de huur van een mountainbike een reservesetje voor noodgevallen en eventuele adviesroutes.

Optioneel kunnen ook nog zaken zoals bidons, EHBO-set, rugzak en een (vooringestelde) Garmin GPS bijgeboekt worden.

Voor de verhuur van fietsen heeft B2B Adventure gekozen voor de Merida Big Seven 300 mountainbike. Alle huurmountainbikes zijn goed onderhouden en voorzien van schijfremmen en degelijke afmontage.

afbeelding Huur een mountainbike(s) + trailer
Ook een trailer om de mountainbikes te vervoeren kan worden gehuurd.

Mountainbike verhuur

Inbegrepen bij het huren van een mountainbike zijn:

  • Korte instructie
  • Helm
  • Mountainbike
  • Reserve-/reparatiesetje
  • Eventuele adviesroutes

Prijzen

€ 19,50 per persoon voor een dag huur (+/- 6 uur)
Borg: € 50,00

Optioneel

Garmin GPS met stuurklem (incl. uitleg over de GPS)
Dagdeel: € 17,50
Dag: € 25,00
Borg: € 75,00

Een privé instructeur
Deze leert je één-op-één de fijne kneepjes van het vak kan leren. Daarnaast brengt hij je ook op de mooiste plekjes in met de mooiste klimmetjes en dalingen. Remmen, bochten, klimmen en dalen zijn enkele vaardigheden die je na een privé instructie beter onder de knie hebt.
Instructeur per uur: € 50,00

Verhuur meerdere dagen
Wil je langer dan een dag een fiets huren zoals een weekend, midweek of week? Dat kan, de prijzen voor meerdaagse verhuur zijn:
2-daagse: € 35,00
Weekend (3 dagen): € 50,00
Midweek (5 dagen): € 75,00
Week: € 90,00
Borg: € 100,00

Reserveren

Je kunt reserveren door ons te bellen op +31 50 7001210, te mailen of vul het contactformulier in.