Door samen te werken met andere partijen zorgt B2B Adventure voor laagdrempelige, onbezorgde en veilige outdoor activiteiten.

Voor het materiaal, het onderhoud, de locaties en het organiseren van onze activiteiten en arrangementen werkt B2B Adventure samen met:

MTB Xperience

MTB Xperience maakt mountainbiken voor iedereen bereikbaar en zorgt met verhuur, clinics, weekenden & vakanties voor een onvergetelijke mountainbike ervaring.

Bekijk website

2SUR5

Sinds jaar en dag heeft B2B Al een intensieve samenwerking met 2SUR5 op diverse gebieden. Zo maken we gebruik van elkaars materiaal, kennis en instructeurs. Bekijk website

Buiten in de kuil

Buiten in de Kuil aan de rand van Utrecht is één van onze vaste locaties voor onze activiteiten. Qua ligging, aan de rand van het bos, is dit een ideaal gebied. Bekijk website

Scandinavisch dorp

Aan de rand van het Paterswoldsemeer is het Scandinavisch dorp te vinden. Onze vaste partner voor vele van onze activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden. Bekijk website

Hampshire hotel Plaza Groningen

B2B Adventure heeft een intensieve samenwerking met het Hampshire hotel in Groningen. Hier verzorgen wij vele activiteiten op maat. Bekijk website

Camping Domaine Le Peyral

Camping Domaine Le Peyral is een rustieke, kleinschalige camping te midden van de Zuid-Franse natuur in het Parc Natural du Haut Languedoc.
Hier biedt B2B Adventure en uitgebreid aanbod met buitensportactiviteiten aan. Een deel van de activiteiten (zoals Boogschieten en een touwenparcours) vind plaats op de camping zelf. Alle andere activiteiten vinden in de nabije omgeving van de camping plaats.

Bekijk website

Camping La Borio de Roque

Camping La Borio de Roque is een van onze vaste locaties in Zuid Frankrijk. De camping is gelegen op 450 meter hoogte nabij het plaatsje Saint Pons de Thomières. Deze mooie accommodatie ligt midden in het Parc Naturel du Haut Languedoc, in het zuiden van Frankrijk. Vlak bij historische steden zoals Carcasonnen, Beziers en Montpellier.

Het gebied verleent zich perfect voor verschillende uitdagende activiteiten. Vanuit camping La Borio de Roque biedt B2B Adventure verschillende programma's aan voor jong en oud. Het is een ideale locatie met variërende landschappen, meren en zee dichtbij.

Bekijk website

Camping Domaine La Canal

Camping Domaine La Canal is een kleine en rustige camping gelegen op een landelijk en eeuwenoud landgoed in Zuid-Frankrijk. De camping ligt aan het meer Lac du Laouzas en hier kun je rustig genieten van een welverdiende vakantie. Je kunt verblijven in je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper maar huurtenten en luxe gîtes behoren ook tot de mogelijkheden.

Bekijk website

La Cerisaie

Luc en Marja Simkens heten je van harte welkom op La Cerisaie. In het hart van Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc in het plaatsje Riols is hun mooie camping gelegen. La Cerisaie biedt prachtige kamers en gîtes aan waarbij je kan genieten van een prachtige tuin met kersengaard en zwembad.

Bekijk website

Manoir La Trivalle

Manoir La Trivalle is een mooie gelegenheid waar je een gîte of chambre d’hote kunt huren (ofwel, een appartement of een kamer met ontbijt) Het Manoir beschikt over twee gîtes en een tweetal gastenkamers. Het ligt fraai aan de rand van het dorp Mons La Travalle, waarbij de grote tuin een schitterend uitzicht biedt op de heuvels achter het dorp.

Bekijk website

Château St Pierre de Serjac

Ben je op zoek naar pure luxe, dan is Château St Pierre de Serjac wellicht een mooie accommodatie. Dit prachtige kasteel is omgetoverd tot zeer luxe suite met eigen wijnkelder en spa. Dit prachtige kasteel is ook te huren voor groepen en is hierdoor een uitstekende accommodatie voor een sprookjesbruiloft.

Bekijk website