Speleologie/grottentocht in Zuid-Frankrijk

Met een overal aan en een hoofdlamp op de helm, trotseren we een grot in het nabijgelegen bergachtige landschap van Julio. Door de mysterieuze gangen die door de natuur zijn gevormd zijn er verschillende passages mogelijk. De passages bestaan uit smalle gangen waardoor je moet kruipen tot aan ruime wandelgangen en mooie kamers. Je komt zo op plekken waar nog niet veel mensen zijn geweest en je ziet prachtige dingen die voor het daglicht verborgen blijven. Ontdek met deze reis de grotten van Julio in Zuid-Frankrijk voor een unieke ervaring! Een grensverleggende belevenis voor het hele gezin.

Voor wie?
Voor iedereen die de ondergrondse wereld in Zuid-Frankrijk wilt ontdekken en niet bang is voor kleine en smalle ruimtes. 
Minimumleeftijd +/- 6 jaar (of in overleg)

Wat moet je meenemen?
- Schoenen met stevige zool. Bij voorkeur: gympen, sport- of bergschoenen.
- Lunchpakket
- 0,5 liter water per persoon
- Rugzakje

Duur van de activiteit
Tussen 9:15 en 10:00 uur start de activiteit. Daarna is het gemiddeld 30 minuten rijden naar de grot. Afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal deelnemers zijn we tussen 13:00 en 15:00 uur weer terug.

Inbegrepen
- Alle benodigde materialen en instructeurs
- Verzekering voor de activiteit
- Toegang tot parkeerplaats

Niet inbegrepen
Vervoer van en naar de locatie. Soms kunnen er een paar mensen met de instructeurs mee. Overleg dit zelf wel even.

Wat kost het?
Voor € 33,00 per persoon of € 60,00 voor een ouder en een kind (t/m 10 jaar) ben je een unieke ervaring rijker en beleef je de ondergrondse wereld van Zuid-Frankrijk.

Locatie

De activiteit speleologie van B2B Adventure is nabij het dorpje Julio (in Languedoc), verzamelen is bij de camping La Borio de Roque.

Wanneer is het?
Elke week wordt deze activiteit aangeboden, doorgaans op maandag voor La Borio en vrijdag voor La Canal en Le Peyral. Voor de exacte dag kun je het beste het activiteitenoverzicht op de camping raadplegen. Inschrijven is dan ook mogelijk.

Tip
Om de ondergrondse wereld op de gevoelige plaat vast te leggen is het mogelijk om een camera mee te nemen. Houd er wel rekening mee dat we kruipen, sluipen en lopen door het gangenstelsel. De camera kan gemakkelijk beschadigen. Zorg er daarom dan ook voor dat je de camera goed kunt opbergen. Meenemen is dan ook op eigen risico.

Enthousiast?
Ben je al enthousiast en kan je niet langer wachten? Bekijk dan alvast onze promo.