2SUR5, wij houden van ze

Sinds jaar en dag werkt B2B Adventure intensief samen met 2SUR5. Dit op verschillende vlakken als het uitwisselen van kennis, expertise en ervaring, maar ook met het uitwisselen van materialen, locaties, instructeurs en coaches.
Zo heeft 2SUR5 ook 2 locaties tot haar beschikking waar ze streven naar zo veel mogelijk beleving. Enkele kenmerken van deze locaties zijn avontuurlijk en natuurlijk.

De Adventure Schuur

De hoofdvestiging van 2SUR5 is gelegen in Wateringen. Bij deze vestiging hebben ze een kassencomplex omgebouwd tot Adventure Schuur. De authentieke kas is zo ingericht waardoor er een 'buiten'beleving is maar toch met de voordelen van binnen zijn. Door deze binnen mogelijkheid is 2SUR5 het gehele jaar geopend. 
Naast de survival kas zijn hier ook diverse schuren en het kantoor gevestigd. Locatie: Poeldijkseweg 29, 2291 GB in Wateringen

Boerderij Dichtbij

Naast de Adventure Schuur, beschikt 2SUR5 ook over 'Boerderij Dichtbij'. Dit is een mooie en authentieke groepsaccommodatie. Op deze locatie is het Hoogte Parcours Westland gevestigd maar ook hebben we de beschikking over andere een kunstgrasveld, beachveld en een sporthal. Locatie: Zwethkade noord 3, 2291 HZ in Wateringen

Externe locaties

Trias

Trias is een wielerparcours dat naast sportcentrum de Uithof en het mooie uitgestrekte recreatiegebied de Uithof ligt. Het wielerparcours ligt in een natuurlijke omgeving. Op het terrein staat een kantine met faciliteiten als; een bar, toiletten, terras en kleedkamers.

De Waterman

De Waterman is een openlucht zwembad in Wateringen. Dit zwembad wordt geëxploiteerd door het burgerinitiatief Waterman Natuurlijk! Het heeft naast een zwembad een grote ligweide. Op het terrein zijn kleedkamers en douches aanwezig. 

Sportcomplex VELO

VELO is een omnisportvereniging met diverse kunstgrasvelden en sporthallen. Op het terrein staat een grote kantine waar de volgende faciliteiten aanwezig zijn; een bar, toiletten, terras en kleedkamers.

Recreatie gebieden

We hebben nauw contact met diverse beheerders van recreatiegebieden in Zuid-Holland waardoor we op huurbasis mooie programma's in die gebieden kunnen organiseren. Enkele voorbeelden van recreatiegebieden zijn; de Delftse hout, Uithof park, Haagse bos, Balij bos, Bieslandse bos, Hofpark.

De 2SUR5-feeling 

2SUR5 heeft een eigen feeling die je ook in grote lijnen terug zal vinden in onze programma's.

  • De ander accepteren zoals hij is
  • Je inzetten voor de ander
  • Samenwerken betekent dat het niet om jou gaat
  • Je verantwoordelijk voelen voor de ander 
  • Zelfreflectie op eigen gedrag
  • Openheid, oprechtheid, eerlijkheid en bescheidenheid

Meer info? Check de website.