Bienvenue à France

In Frankrijk heeft B2B Adventure twee gebieden voor haar buitensportactiviteiten. Het eerste gebied, Haulmé ligt in Noord-Frankrijk en het andere gebied, Hérault, ligt in het Zuiden van Frankrijk. 

Haulmé

Haulmé is een prachtig gebied in de Franse Ardennen. Dit heuvelachtige weidse gebied is ideaal voor diverse outdooractiviteiten en daarom een ideaal gebied voor de activiteiten van B2B Adventure.
Zo is Haulmé een ideaal gebied om te mountainbike-en maar ook om te survivallen en te hiken.

Het voordeel van Haulmé is dat dit gemakkelijk is te bereiken vanuit Nederland. Met ca. 4 uur (vanuit Utrecht) kan je al op de bestemming zijn.

Hérault

Meerdere van onze vaste locaties in liggen midden in het Parc Naturel du Haut Languedoc in het zuiden van Frankrijk nabij het plaatsje Saint Pons de Thomières op 450 meter hoogte. Saint Pons de Thomières ligt op een klein uurtje autorijden van de Middellandse Zee (Beziers). Je vindt er prachtige natuur met adembenemende berguitzichten, ruige bergtoppen en afwisselende glooiende landschappen.

Het gebied verleent zich perfect voor verschillende uitdagende activiteiten voor het hele gezin, groepen of bedrijven. In de zomermaanden juli en augustus bieden wij verschillende programma´s aan voor jong en oud in samenwerking met verschillende campings, hotels en chambre d’hotes. Het is een ideale locatie met variërende landschappen, meren en zee dichtbij. Onze activiteiten maken jouw vakantie helemaal compleet!

Veel van onze partners zijn campings en logementen. Mocht je niet op een camping staan maar wil je toch meedoen met een activiteit is dit natuurlijk altijd mogelijk. Je kan je gewoon aanmelden op deze website bij reserveren. Iedere dag organiseren we meerdere activiteiten in deze regio. Mocht je willen kijken of er een activiteit voor jou tussen zit, bekijk dan even onze agenda.

Partners

Al onze partners voor de Hérault zijn:

Camping La Borio de Roque

Camping Le Peyral

Camping Le Canal

Chambre d’Hote Ceriseia

Manoir La Trivalle

Chateau de Serjac